Over Erfenis op orde

Over erfenis op orde

Maak kennis met
Erfenis op orde

Erfenis op orde aangesloten bij Stichting RegisterExecuteur, een landelijk netwerk van deskundigen, met ondersteuning van een expertisedesk. 

U bent verzekerd van een deskundige, efficiënte en optimale werkwijze waarmee u tijd en geld bespaart. Het motto van Erfenis op orde is dan ook: ‘Goed dat het geregeld is’.

Welkom

Mijn naam is Coen Laan en ik ben eigenaar van Erfenis op orde. Ik adviseer bij de voorbereiding van nalatenschappen en verzorg na overlijden de afwikkeling.

De interesse om te gaan adviseren en ondersteunen bij nalatenschappen is enkele jaren geleden aangewakkerd. Dit vooral door de complexiteit van de afwikkeling van enkele sterfgevallen in mijn naaste omgeving en het daarbij ontstane “gedoe” in de familie.  Nadat ik eerst een opleiding tot Nalatenschapscoach heb afgerond, heb ik daarna ook de opleiding tot RegisterExecuteur gevolgd. 

Als RegisterExecuteur ben ik aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur, met een netwerk van ca. 90  professionals. Dit biedt mij de mogelijkheid op een gestructureerde en veilige wijze te werken en wordt gewaarborgd dat uw nalatenschap uiteindelijk zorgvuldig en efficiënt kan worden afgewikkeld.

Kenmerken Stichting RegisterExecuteur: 

  •  Via de Stichting RegisterExecuteur wordt permanente educatie verzorgd en wordt de vakbekwaamheid bewaakt. Onderling wordt frequent informatie gedeeld over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  • De Stichting RegisterExecuteur biedt een Digitaal Nalatenschapsdossier, waarin alle relevante informatie veilig kan worden vastgelegd en kan worden ingezien.
  • Vanuit het netwerk van RegisterExecuteur is het mogelijk om taken van mij over te nemen, ingeval mij wat mocht overkomen. Uw dossier en alle informatie blijft dan ook  beschikbaar en de continuïteit van de dienstverlening is gewaarborgd..
  • Het beheer en beveiliging van uw dossier is centraal georganiseerd en 24 uur per dag beschikbaar.
  • Binnen het netwerk is veel expertise aanwezig, zodat ook bij zeer specifieke vragen een passende oplossing kan worden verkregen.
  • De RegisterExecuteur werkt volgens een gedragscode. Daarnaast is er ook een onafhankelijke klachtenprocedure aanwezig vanuit de Stichting RegisterExecuteur.

Meer informatie over de Stichting RegisterExecuteur kunt u vinden op :

Stichting RegisterExecuteur
Bolderweg 2
1332 AT Almere
www.register-executeur.nl

imageedit_3_4818487839
Neem gerust contact op voor een kosteloos oriëntatiegesprek